Suprafaţa

12 mp

Program

rezidenţial

An

2020

Locaţie

Satu Mare

Casa 4

Deşi este un proiect în lucru, care se derulează treptat, pe camere, este unul dintre motivele pentru care ne mândrim cu rezultatele obţinute până acum. Mai exact, proiectul este dormitorul „casei 4”, care a fost amenajat boem, îmbinând aspectul plăcut cu funcţionalitatea spaţiului.

Iniţial mic şi întunecat, cu geamuri şi uşi care nu îl făceau uşor accesibil, a devenit un spaţiu de relaxare şi de odihnă luminos, primitor şi romantic. Oglinda are rolul de a da senzaţia de spaţiu, alături de elementele de tapet, iar mobilierul a fost creat la comandă, cu un dressing personalizat, cu dulap de pantofi foarte mare şi zone deschise de depozitare (comoda), pentru a putea fi la vedere amintirile şi elementele dragi.
Detaliile au fost cheia reuşitei acestei amenajări, motiv pentru care nici cuvertura şi nici feţele de pernă nu sunt alese întâmplător, ci sunt din mătase, care are efectul de aerisire vizuală a spaţiului.

Şi chiar dacă munca este abia la început în această casă, deja ne aduce împliniri prin tot ce am realizat până acum. Motiv pentru care sperăm că ţi-am trezit curiozitatea şi că vei mai verifica stadiul acestui proiect, în timp.

Provocarea proiectului: fluxurile (zonele de legătură cu restul casei) şi geamurile. Mai exact, fiecare perete al camerei avea ori geam, ori uşă, lucru care ne-a provocat să gândim amenajarea astfel încât să devină un spaţiu funcţional, dar şi plăcut, în acelaşi timp. De exemplu, un dressing obişnuit nu şi-ar fi găsit locul, însă cel actual a fost creat cu o lăţime inegală, pentru a permite deschiderea uşii.

Plan amenajare

„Când ai posibilitatea să ţi se îndeplinească toate dorinţele, parcă nici nu ştii ce să alegi din mulţimea de opţiuni oferite. Aşa că m-am lăsat pe mâna lor, iar rezultatele sunt mai mult decât aş fi ştiut să cer şi decât m-am aşteptat.” (Doina M.)