Suprafaţa

120 m²

Program

Rezidential

An

2021

Locaţie

Satu Mare

Casa 28

O amenajare care a funcţionat pe bază de sinergie de forţe – prin implicarea clienţilor şi prin creativitatea şi experienţa noastră profesională. Cu multă pasiune şi migală în joc. Am discutat, am înţeles nevoile şi punctele vulnerabile ale proiectului, dorinţele şi starea spre care au aspirat clienţii să o aibă “acasă” al lor în final, şi ne-am pus pe treabă.

Exact aşa cum ne place: oferind cele mai potrivite soluţii, transformând piedicile în avantaje şi provocările în succese.

Compoziţia aleatorie iniţială a devenit o armonie generală şi a căpătat coerenţă de stil, vechiul şemineu a fost mascat de un ansamblu care să echilibreze spaţiul, iar locuinţa întreagă a devenit deplin funcţională şi pliată pe nevoile clienţilor.

De aceea, simplitatea paletei coloristice, aleasă pentru a accentua texturile, de aceea şi jocul de materiale regăsite în spaţiu.

Tema întregii amenajări a fost lejeritatea vizuală şi eleganţa date de alb şi negru , pentru a fi în contrast şi în completarea exteriorului, care este un spaţiu verde generos şi cu o privelişte minunată.

Pentru noi, cel mai frumos loc din casă este livingul, pentru că masa am creat-o în atelierul Phorma şi arată exact aşa cum am plănuit, împlinindu-şi misiunea pe care i-am atribuit-o. Mai precis, este punctul de întâlnire al unei familii generoase şi centrul de convergenţă al casei, spre care fiecare gravitează la un moment dat, întâlnindu-se cu ceilalţi membri ai familiei.

În privinţa integrării sistemelor inteligente, atât de iluminat, cât şi a altor facilităţi smart home, este important faptul că beneficiarul a executat independent această parte din amenajare, anterior intervenţiei noastre. Iar nouă ne-a revenit misiunea de a ne adapta acestora şi de a găsi soluţii, ca şi cum ar fi fost gândite toate astfel de noi, de la bun început.

Bineînţeles, toate s-au petrecut spre bucuria noastră de a colabora atât de bine împreună şi spre satisfacţia beneficiarului de a vedea că totul este posibil alături de noi, indiferent de provocări. Un succes deplin, dacă suntem întrebaţi.  

Provocarea proiectului: mascarea vechiului şemineu clasic şi armonizarea noului ansamblu, astfel încât să integrăm elementele noi, menţinând echilibrul spaţiului. De asemenea, jocul cu metodele de a schimba percepţia proporţiilor a fost o misiune de care ne-am achitat cu succes, alături de crearea obiectelor în dimensiuni adaptate utilităţii acestora.