Suprafaţa

120

Program

rezidenţial

An

2020

Locaţie

Borhanci

Casa 1

O casă este, din punctul nostru de vedere, mereu în schimbare. Amenajată, ea trebuie să fie vie şi să evolueze odată cu gusturile şi dezvoltarea celor care o locuiesc. De aceea, atunci când lucrăm la un proiect, ne gândim nu doar la rezultatele excelente imediate pe care le vom obţine, ci şi la schimbările realizabile pe termen lung. La un design flexibil, mai exact.

Aşa a fost şi în cazul acestei case.

Clienţii noştri au fost implicaţi, au ştiut ce-şi doresc încă de la început, iar misiunea noastră a fost de a obţine echilibrul dintre dorinţe şi posibilităţile realizabile de amenajare. Aducând în plus şi idei noi, pe care nu le-au luat în calcul.

Am reuşit să obţinem o armonie între cele două personalităţi diferite ale beneficiarilor, compunând un stil nou, dincolo de canoane şi reguli, care să-i reprezinte. Am ales cu grijă materialele, pentru a inspira un aer sofisticat şi preţios, iar pe întregul traseu de amenajare am folosit lucruri care au căpătat amprenta beneficiarei. Aşa am putut pune accentul pe emoţii, amintiri şi momente memorabile, după cum şi-au dorit beneficiarii. Şi după cum ne place întotdeauna să reuşim: să dăm starea potrivită locului amenajat.

Provocarea proiectului: baia de la parter, transformată în birou. Este punctul maxim al acestui proiect deoarece, fiind un spaţiu extrem de mic, a fost nevoie să gândim fiecare centimetru, până la cele mai fine detalii. Am reuşit să îl facem nu doar funcţional, ci să îi plasăm chiar şi un dulap ascuns şi un spaţiu de depozitare suplimentar.

Plan amenajare

„M-a încântat ingeniozitatea, empatia, deschiderea în ceea ce priveşte îmbinarea ideilor şi a viziunilor proprii asupra proiectului cu cele ale echipei, astfel încât texturile şi culorile folosite în amenajare să creeze un tot unitar.” (Raul N.)

Bucătărie

Living

Birou

Baie 1

Hol

Baie 2

Dormitor