shaping space

Proiecte reuşite
şi aşteptări depăşite

În ţară sau în afara ei, proiectele realizate ne-au devenit motive de împlinire profesională şi ocazii de a ne pune la maximum în valoare creativitatea şi cunoştinţele pe care le deţinem.

Fiecare spaţiu este unic, ca oamenii. Şi cea mai mare bucurie o avem nu când suntem premiaţi, ci atunci când, la capătul unui proces de creaţie, provocările iniţiale devin atuurile locului amenajat, limitările dispar, modurile de utilizare ale spaţiilor se extind, iar rezultatele sunt spectaculoase şi surprind. Dar nu o spunem noi, ci clienţii noştri încântaţi şi proiectele realizate, care vorbesc de la sine, prin fotografii.

O colaborare în stilul Phorma, cu rezultate pe măsură, care ne confirmă că valorile şi competenţele noastre nu sunt numai pe hârtie, ci sunt cât se poate de concret aplicate. Mai exact, dincolo de tot ce se vede, suntem mândri de ce nu se vede, dar se simte: echipa bună pe care am făcut-o cu beneficiarii casei. Am plănuit, desenat, gândit toate detaliile pentru a optimiza spaţiul şi a-l modela spre armonie şi funcţionalitate, pliindu-ne pe rezultatele integrării independente, de către beneficiar, a sistemelor inteligente ale casei. Şi-am găsit soluţiile de amenajare fericită, fără probleme, împreună. Cum să nu fi ieşit o treabă excelentă?

Atunci când proiectul primit spre amenajare este o locuinţă, miza noastră este să o transformăm într-un confortabil “acasă”, pentru un număr relativ mic de beneficiari. Dar, când este vorba de un spaţiu public din industria horeca, în care trebuie să se simtă primiţi toţi cei care îi trec pragul, ce zici că facem? Artă! Iar dovada este acest restaurant care ne este tare drag, mai ales pentru procesul pe care l-am parcurs până la încheierea muncii, dincolo de rezultate.

Atunci când clienţii spun că nu există un loc mai plăcut de petrecut vacanţa de iarnă, decât casa pe care le-am amenajat-o, ştim că am făcut o treabă excelentă. Mai ales că a trebuit să îmbinăm două viziuni, două tipuri diferite de a fi într-un tot unitar şi coerent, astfel încât să se simtă şi el şi ea, la fel de bine în stilul la care am ajuns în final. Dar am reuşit şi suntem foarte mândri de rezultate, conştienţi că provocarea de schimbare a destinaţiei unui anume loc din casă a fost o misiune imposibilă transformată într-un succes.

Generos ca suprafaţă şi compartimentare, apartamentul ne-a dat posibilitatea să îl punem în valoare şi să îl transformăm într-un primitor „acasă”. Am respectat dorinţele clienţilor noştri, de a fi luminos, cu tehnologie inteligentă şi cu spaţiul total optimizat, iar pentru acest lucru am venit cu idei de redimensionări, de remodelari (a scărilor) şi intervenţii până la cele mai mici detalii – pe partea electrică, de exemplu. De asemenea, am proiectat şi mobilierul, care a fost adaptat spaţiului şi stilului de amenajare. Ne-am jucat cu nuanţele şi contrastele de culori, cu finisajele şi materialele folosite, iar ce a ieşit ne-a adus satisfacţia unei misiuni perfect îndeplinite.

Un dormitor mic şi puţin luminos, iniţial, cu uşi şi geamuri care au ridicat din totdeauna probleme de amenajare, a devenit cel mai boem loc din casă. Am acceptat provocarea tocmai pentru că ştiam că datele acestui spaţiu nu îl condamnă la nefuncţionalitate şi că vom reuşi să alegem exact ce este nevoie pentru a crea senzaţia de aerisire, loc suficient şi o atmosferă relaxantă. Exact cum îi stă bine unui dormitor cochet.