shaping space

mobilier metalic
phorma

Un concept inedit de creaţie realizat în atelierul nostru, care ne oferă libertatea de a gândi, schiţa, produce şi adapta piese de mobilier metalic în funcţie de nevoile fiecărui proiect în parte.

Spaţiile capătă sens şi rafinament prin acest set de suporturi de lumânări, iar atmosfera pe care o creează completează discret ansamblul.
Pe cât de necesară, pe atât de uşor de integrat într-un stil de amenajare care să nu fie doar armonios, ci şi cât se poate de util.
Simplă şi eficientă, lampa umple colţurile şi le transformă în spaţii funcţionale, fără să încarce atmosfera stilului general de amenajare.
Mai mult decât o oglindă, surprinde prin utilitate, simplitate şi eleganţă acolo unde îmbrăţişează un colţ, într-o amenajare.

Politică de cookie

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținut și reclame, pentru a oferi caracteristici de social media și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea dvs. de către site-ul nostru web cu partenerii noștri de socializare, de analiză și de publicitate care se pot combina cu alte informații pe care le-ați furnizat sau pe care le-au colectat din utilizarea serviciilor lor.