shaping space

Cum lucrăm

Ne dorim întotdeauna ca orice proiect de amenajare să devină un proces de creaţie la capătul căruia să te simţi reprezentat şi plăcut surprins. De aceea, pornim de la tine şi de la viziunea ta, de la nevoile şi dorinţele tale, pe care le înglobăm în soluţii ingenioase şi funcţionale, pe care le finisăm până devin aşteptări depăşite. Astfel, rezultatul final va avea atmosferă, emoţii şi cea mai potrivită, funcţională şi creativă versiune a spaţiului pe care ni l-ai încredinţat.

filosofia phorma

Phorma a apărut din pasiune pentru frumosul util şi din dorinţa de a transmite emoţii, folosindu-ne de cunoştinţele tehnice.

De aceea, pentru noi este esenţial ca, indiferent de tipul de proiect, fie că este vorba de amenajarea unei case, a unui restaurant sau a unei clădiri de birouri, forma finală să inspire o stare. Cea pe care o doreşti.

Apoi, starea să se îmbine perfect cu armonia vizuală şi cu funcţionalitatea spaţiului.
De aceea, pentru a reuşi, tu eşti personajul principal în modul nostru de lucru, urmat de spaţiul de amenajat.

El va lua cea mai potrivită expresie a personalităţii, nevoilor şi a dorinţelor tale, prin misiunea pe care ne-o asumăm de a-l modela peste cele mai ridicate aşteptări pe care le poţi avea.

Pe de o parte, gândim şi regândim fiecare centimetru până ajungem la echilibrul perfect dintre aspect şi utilitate, pentru ca fiecare colţişor să fie pus în valoare total. Pe de alta, optimizăm şi personalizăm totul până la cele mai mici detalii, definind un stil aparte – al tău, mai presus de trenduri şi de reguli.
Numai aşa suntem siguri că, în final, spaţiul amenajat te va defini şi îţi va servi. În timp ce te va încânta zi de zi.

cine suntem

Diferiţi ca tipuri de personalitate, dar asemănători prin valorile care ne leagă, ne completăm natural şi formăm o echipă care se raportează la fel la modul de lucru. Dedicaţi, pasionaţi şi într-un proces continuu de perfecţionare, ne plac proiectele autentice şi care ne provoacă imaginaţia, care ne pun la lucru cunoştinţele şi ne îmbogăţesc experienţa.

Dincolo de studiile în străinătate şi proiectele realizate cu succes acolo, ne simţim împliniţi şi prin felul în care facem lucrurile să se întâmple zi de zi. Iar acest lucru se petrece prin comunicare şi colaborare, pentru că fiecare are rolul său bine definit: Adelina este creativitatea în persoană sau designerul, Maria găseşte soluţiile adaptate şi face research-ul posibilităţilor de implementare a ideilor Adelinei, iar Andrei este creierul tehnic, inginerul care stabileşte corect media dintre visuri şi posibilitatea reală a concretizării lor. Ce ne putem dori mai mult? Pe tine, ca client.

de ce noi

Creativi

ne jucăm cu magia şi o amplificăm

Curioşi

suntem într-o explorare şi perfecţionare continuă

Oneşti

prezentăm posibilităţi reale şi realiste

Integri

ne respectăm munca şi clienţii

Entuziaşti

dedicaţi total şi pasionaţi în fiecare proiect

Deschişi

facem echipă bună cu tine

Ne-am plimbat prin toată ţara şi am construit nu doar un portofoliu complex de proiecte fericite, ci şi prietenii şi amintiri frumoase.